کاربردهای اسید استیک در دنیای پزشکی

کاربردهای اسید استیک در دنیای پزشکی

ساخت وبلاگ

امکانات وب

کاربردهای اسید استیک در دنیای پزشکی

این مقاله شامل اطلاعات مفید و کاربردی درباره ویژگی‌ها، خواص و کاربرد اسید استیک و موارد مصرف گوناگون آن است. همچنین اگر تصمیم به خرید اسید استیک دارید، برای آگاهی یافتن از قیمت خرید و فروش اسید استیک در بازار مواد شیمیایی می‌توانید از لیست پیشنهادی فروشندگان اسید استیک در انتهای مقاله استفاده نمایید. حجم محصول، درصد خلوص، نرخ ارز و شرکت تولیدکننده به طور کلی از عوامل بسیار مهم در تعیین قیمت مواد شیمیایی هستند؛ قیمت اسید استیک نیز تحت تاثیر این موارد است. لازم به ذکر است لیست فروشندگان پیشنهادی در پایان مقاله، همواره با اسامی معتبرترین شرکت‌های خوشنام و با سابقه فعال در زمینه فروش اسید استیک به روزرسانی می‌شود.

قبل از آشنایی با کاربردهای اسید استیک در دنیای پزشکی بهتر است با آن بیشتر آشنا شویم اسید استیک یا همان اتانوئیک اسید، یک ترکیب آلی مایع بی رنگ بوده که آن را با فرمول شیمیایی CH3COOH می شناسیم. اسید استیک که با نام تجاری جوهر سرکه نیز شناخته می شود، بوی تند و زننده ای داشته و اولین بار به واسطه فرآیند تخمیر شراب آن را به صورت سرکه کشف نمودند.

اطلاعات بسیار مهم در مورد قطره های درمانی اسید استیک

اگر چه قطره های دارویی که برای رفع عفونت های گوش توسط اسید استیک تولید می شوند بسیار مؤثر هستند اما اگر به عفونت گوش دچار شدید باید حتماً هنگام مراجعه به پزشک و استفاده از این قطره ها نکات مهمی را در نظر داشته باشید.

پیش از آنکه از قطره های گوش استفاده کنید، اگر پرده گوش شما آسیب دیده یا پاره شده است حتماً به پزشک خود اطلاع دهید. اگر سابقه هر بیماری گوش یا حساسیت دارویی نیز دارید حتماً با پزشک در میان بگذارید، چرا قطره های حاوی اسید استیک می توانند حساسیت های بیشتری برای شما ایجاد کنند.

استفاده از قطره های حاوی اسید استیک برای کودکان زیر 3 سال بدون تجویز پزشک، ممنوع است.

 به یاد داشته باشید که دارو های عفونت گوش فقط برای شما با دوز مشخص تجویز شده است، لذا از مصرف کمتر یا بیشتر از آن خودداری کرده و آن را هرگز برای فرد دیگری توصیه نکنید.

 ممکن است استفاده از داروی مبتنی بر اسید استیک با سایر داروها تداخل دارویی ایجاد کند؛ بنابراین اگر داروی خاصی مصرف می کنید باید حتماً به پزشک اطلاع دهید تا از عوارض و حساسیت های ناخواسته در این مورد جلوگیری کنید.

اگر از دارو های حاوی اسید استیک استفاده کردید و دچار برخی عوارض نظیر مشکلات تنفسی، تورم لب ها، زبان و گلو شدید، باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید. البته در بسیاری موارد نیز ممکن است هیچ عارضه ای از این دارو در شما ایجاد نشود.

قرار گرفتن در معرض استیک اسید برای سلامتی چگونه است ؟

اسید اتانویک، محرک قوی چشم، پوست و مخاط است. تماس طولانی مدت پوست با اسید استیک منجمد ممکن است منجر به تخریب بافت شود. قرار گرفتن در معرض استنشاق (8 ساعت) بخارات اسید استیک در 10 قسمت در میلیون (ppm) می تواند باعث تحریک چشم، بینی و گلو شود.

در 100 ppm ، سوزش ریه دیده می‌شود و ممکن است آسیب به ریه ها، چشم ها و پوست ایجاد شود. غلظت بخار 1000 ppm  باعث تحریک چشم، بینی و دستگاه تنفسی فوقانی می‌شود و قابل تحمل نیست. این پیش بینی‌ها بر اساس آزمایشات روی حیوانات و قرار گرفتن در معرض صنعتی بود. حساسیت پوست به اسید استیک نادر است، اما رخ داده است.

گزارش شده است که در 12 کارگری که به مدت دو سال یا بیشتر در معرض میانگین غلظت اسید استیک 51 ppm در هوا قرار گرفتند، علائم سوزش ملتحمه، سوزش دستگاه تنفسی فوقانی و درماتیت هایپرکراتوز مشاهده شد.

قرار گرفتن در معرض غلظت 50 ppm یا بیشتر برای اکثر افراد غیرقابل تحمل است و منجر به پارگی شدید و سوزش چشم، بینی و گلو، حلق و برونشیت مزمن می شود.

افراد غیر تطبیق یافته با تحریک شدید چشم و بینی در غلظت‌های بیش از 25 ppm مواجه می‌شوند و ورم ملتحمه در غلظت‌های زیر 10 ppm گزارش شده است. در مطالعه ای روی 5 کارگر که به مدت 7 تا 12 سال در معرض غلظت 80 تا 200 ppm داشتند، یافته های اصلی سیاه شدن و هایپرکراتوز پوست دست ها، ورم ملتحمه (اما بدون آسیب قرنیه)، برونشیت و فارنژیت، گزارش شده است.

خرید اسید استیک

نمایندگی گوگل...
ما را در سایت نمایندگی گوگل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : پوران دخت خدابخش بازدید : 179 تاريخ : سه شنبه 23 فروردين 1401 ساعت: 20:08

خبرنامه

عضویت

نام کاربري :
رمز عبور :